Водоустойчива предпазна светлина за каска

Водоустойчива предпазна светлина за каска

Allty 300 е водоустойчива защитна лампа за каски, проектирана да бъде изключително лека, удобна и удобна за бюджета. При размери 80х40х32 мм и с тегло само 62 грама тази светлина трудно се прибавя към теглото на шлема и дори може да се използва като битова фенерче. Фино направени от най-добро качество ...

чат сега

Информация за продукта

2.jpg

Allty 300 е водоустойчива защитна лампа за каски, проектирана да бъде изключително лека, удобна и удобна за бюджета. При размери 80х40х32 мм и с тегло само 62 грама тази светлина трудно се прибавя към теглото на шлема и дори може да се използва като битова фенерче.

3.jpg

Изработена от висококачествени материали, за да захрани светодиода XP-G2, който има 300 реални лумена на изхода, Allty 300 има рейтинг IPX 5, което означава, че той трябва да бъде напълно при всякакъв вид атмосферни условия или по време на всеки дъжд без защита мил. Вграденият червен светодиод за видимост отзад добавя към функцията на светлината за безопасност, когато е закачен върху каската.

4.jpg

Съвместимите монтажни елементи за Allty 300 включват монтаж на лентата за ръкохватка, който е включен по подразбиране и монтирането на шлема. Всеки от тях се продава отделно и е подходящ за всякакъв вид монтажен хардуер на Garmin.

Вградената батерия за защитната лампа Allty 300 е с капацитет 1200mAh, която може да поддържа пълни функции с пълна яркост за 1,5 часа. 3.2 часа при средна яркост и 11 часа на ниска. При режима на светкавицата за видимост светлината ще продължи повече от 6 часа и половина. Зарежда се навсякъде чрез Micro-USB, само от 1,5 часа е необходимо от празен до пълен.


Hot Tags: водоустойчива каска безопасност светлина, от САЩ, магазин, евтини, отстъпка, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване