Малка и лека задна светлина за задните колела

Малка и лека задна светлина за задните колела

Създаден за градските велосипедисти, които се нуждаят от удобство и видимост на цена, която е изключително лесна за портфейла, идва от Seemee 20, малка и лека задна светлина за безопасност на велосипеда. Размерите са 31x29.5x23mm, около размера на една четвърт и тежи само 17g, това вероятно е Magicshine's ...

чат сега

Информация за продукта

Създаден за градските велосипедисти, които се нуждаят от удобство и видимост на цена, която е изключително лесна за портфейла, идва от Seemee 20, малка и лека задна светлина за безопасност на велосипеда.

2.jpg

Размерите са 31x29.5x23mm, около размера на една четвърт и тежи само 17g, вероятно това е най-малката светлина за велосипеди на Magicshine.

3.jpg

20 лумена от максимално способните лумени се произвеждат от ореол от COB червени светодиоди, предлагащи 180 градуса видимост зад ездача със степен на наклон към монтажната основа. Лесно се монтира и демонтира със силиконовия О-пръстен, подходящ за използване при всякакви тръбни профили. Seemee 20 използва Lithium Polymer батерия с капацитет 240mAh при 3.7V, поддържаща употреба при най-ярката постоянна настройка за 1.4 часа. Времето за изпълнение се удвоява при всяка от настройките на светкавицата. При най-ниска мощност от 4 светлини на светкавицата светлината може да продължи до 21,7 часа.

4.jpg

IPX, което означава, че задната светлина е напълно устойчива на атмосферни влияния. Seemee 20 е широко тестван в съответствие с вида на околната среда за производителност и издръжливост. Вероятно няма да намерите по-добре в тази точка.


Hot Tags: малки и леки велосипедни задни светлини за безопасност, от САЩ, магазин, евтини, отстъпки, най-добри, издръжливи, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване