Малка и лека светлина за безопасност на велосипеда

Малка и лека светлина за безопасност на велосипеда

От многото употреби на MJ-900B, един от тях е като изключително малка и лека светлина за безопасност на велосипеда. В 42 грама едва прибавя теглото на кормилото, външната 2-клетъчна батерия е закачена на долната тръба, за да осигури единния XM-L2 с 2.2 часа постоянно време на работа ...

чат сега

Информация за продукта

От многото употреби на MJ-900B, един от тях е като изключително малка и лека светлина за безопасност на велосипеда. При 42 грама едва придава тежест на кормилото, външната 2-клетъчна батерия се закрепва към долната тръба, за да осигури единичната XM-L2 с 2,2 часа постоянно време на работа при най-висока яркост.

3.jpg

Функцията за предупредителна светкавица, уникална за Bluetooth, е много полезно средство, за да се забелязвате сред забързания градски трафик. Бързите светкавици в бърза последователност при пълна яркост ще ви осигурят да се виждате на няколко километра от бързо движещите се шофьори. Въпреки това в градския трафик може да искате да го настроите само на няколко десетки лумена.

4.jpg

Благодарение на свободно регулируемото приложение Bluetooth, от режимите на осветяване до яркостта могат лесно да се променят от мобилните ви устройства. Независимо дали искате да използвате MJ-900B като лампа за каска или на ръкохватката си или дори на седалката като задна предупредителна лампа. Опциите за персонализиране са налице, за да станат възможни.

2.jpg

900B може да се използва и по планинските пътеки, ако сте избрали това, при 1000 изхода на лумена, може да се окаже доста подходящ за по-малко технически маршрути. Опцията за светлина на каската също е налична с допълнителен аксесоар MJ-6058. Батерията може да се използва и за зареждане на други съвместими с USB устройства в момент на нужда.


Hot Tags: малка и лека велосипедна безопасност светлина, от САЩ, магазин, евтини, отстъпка, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване