Персонализируема светодиодна светлина за безопасност на велосипеда

Персонализируема светодиодна светлина за безопасност на велосипеда

MJ-902B е една от най-новите ни линии на Bluetooth велосипедни светлини, и като средно дете на 3-те, тя обхваща силни страни от двата края. Като супер малки и леки в единия край, и изхвърляйки близо 2k лумена светлина от другата. Въпреки че не е проектиран като пълен на кормилото MTB, Enduro ...

чат сега

Информация за продукта

MJ-902B е една от най-новите ни линии на Bluetooth велосипедни светлини, и като средно дете на 3-те, тя обхваща силни страни от двата края. Като супер малки и леки в единия край, и изхвърляйки близо 2k лумена светлина от другата. Въпреки че не е проектиран като пълен на кормилото MTB, Enduro светлина, MJ-902B със сигурност има правомощия да го направи, ако желаете.

2.jpg

1600 лумена на действителния изход се генерират от неговите 2xCREE XM-L2 светодиоди, подобрени от предишната версия на серията 9. Фините материали и изработка позволяват на корпуса на осветлението да остане твърд и издръжлив при всякакви атмосферни условия. Това го прави идеален за пътуващите.

3.jpg

Специално разработеното Bluetooth приложение предлага много опции, което прави 902B изключително адаптивна светодиодна светлина за велосипеди. Фабрично зададени режими на светкавицата за различни цели, всяка от които може да бъде контролирана според вашите предпочитания.

4.jpg

Точните настройки, които предпочитате, могат да бъдат запазени за по-нататъшна употреба. Това може да звучи малко прекалено сложно за велосипедна светлина, която е само задачата да осигурява светлина. Но щом ги измислите, ще ви накара да се чудите как сте се справили, преди да имате тази светлина.

Батерията по подразбиране е лесно зареждана навсякъде с Micro-USB и предлага 2,3 часа постоянно време на работа при максимална яркост. За планински и извън пътни ездачи можете или да закачите светлината върху каската или да я използвате като основна ръкохватка. Неговата мощност и модел на лъча няма да разочароват.


Hot Tags: customizable LED велосипед безопасност светлина, от САЩ, магазин, евтини, отстъпка, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване