Бюджетна светлина за безопасност на велосипеда с LED светлина

Бюджетна светлина за безопасност на велосипеда с LED светлина

За много ежедневни велосипеди има малка мотивация да се купуват от маркови марки светлини за велосипеди за стотици долари, когато има на хартия еквивалентни единици на разположение на Amazon за 1/10 от цената. Име на марката светлини обикновено се произвеждат от утвърдена група от експерти с години на ...

чат сега

Информация за продукта

За много ежедневни велосипеди има малка мотивация да се купуват от маркови марки светлини за велосипеди за стотици долари, когато има на хартия еквивалентни единици на разположение на Amazon за 1/10 от цената. Имената на маркови лампи обикновено се произвеждат от утвърдена група от експерти с дългогодишен опит и съвременни знания в областта на индустрията, за да усъвършенстват много често пренебрегвани подробности, които правят всичко различно.

2.jpg

В нашия дизайн и производствени процеси, силните страни на слабостите на всяко поколение и продуктова линия са взети под внимание и оптимизирани в последните ни издания. Това е в съответствие с най-новото ни поколение светлини за случайни велосипедисти. Осветлението за безопасност на велосипедите Allty 300 LED. Не само получавате най-качествения продукт от марка с марка като Magicshine, но кражбата на сделката ще накара повторно да мислите, че купувате нежелани продукти от еднофамилни пътни фабрики.

3.jpg

Allty 300 е проектиран от всеки аспект, за да бъде удобен за потребителя. Вградената светлина за безопасност е първият ни опит да направим светофар за безопасност. Неговата схема е отделена от фаровете, трябва само да я имате, когато имате нужда от нея. Предният му светлинен изход е ограничен до 300 реални лумена с единична мивка XP-G2, голяма площ за разсейване на топлина, осигуряваща безопасност и отлична производителност за всички потребители във всички настройки.

4.jpg

Приятен, чист лъч модел със сигурност ще се отдели от ниски разходи колеги. Вградената батерия може да захранва изцяло яркостта за час и половина. Така наречените всички в една светлина за безопасност за всички дейности на открито.


Hot Tags: бюджет доведе велосипед безопасност светлина, от САЩ, магазин, евтини, отстъпка, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване