Разликата между велосипедните лампи

- May 09, 2017 -

Според употребата лампите за велосипеди могат да бъдат класифицирани като предупредителни светлини и осветителни лампи. Основната функция на предупредителната лампа е да позволи на рицаря да бъде виждан, за да поддържа безопасно разстояние, общите задни светлини са предупредителни светлини; лампите трябва да осигуряват достатъчно осветление, така че рицарите да виждат пътя напред, общи светлини са всички светлинни лампи, но и с няколко мигащи функции, могат да бъдат използвани като предупреждение.


Тъй като задни светлини се използват основно като предупредително пасивно осветление, целта трябва да се види, така че задни светлини трябва да направят рицаря отзад до страничната страна на всички ъгли, които могат да се видят ясно, така че да има известен интензивността на светлината отвъд, по-важното е широкото разпределение на светлината. Ето защо, в допълнение към гледането на задната яркост, трябва да погледнете и лявата и дясната страна от 30 градуса, 60 градуса и 90 градуса на яркостта, ако отзад 0 градуса са прехвърлени наляво и надясно 90 градуса имат широка и еднаква светлина, разбира се, е най-безопасният.


Ниска консумация на енергия, общо използване на 7-а батерия или батерии с бутон CR2032, използването на бутоните батерии може да намали размера на задните лампи, но цената на батериите с бутони е по-висока и не може да се зареди отново. Монтирането на задните лампи са повече от тръбата, чантата за възглавници на седалките и задната вилка, при покупката трябва да се обърне внимание на инсталирането на удобството, като например дали трябва да се използват инструменти, дали да се фиксира чантата на мат, може да съответства на размера с различен диаметър? Внимавайте да не сте затъмнени от други неща при инсталирането.

  • MJ-908 мощен светлинен светодиод за планиране на планински велосипеди, най-светлият велосипеден фар
  • MJ-902 Предни и задни колела Светодиодни предни и задни светлини, комплект за нощно каране
  • MJ-900 акумулаторна мини-бюджетна лампа LED предна предна светлина за езда през нощта
  • MJ-819 Интелигентна USB LED задна задна светлина за вашия велосипед
  • MJ-902 Super Bright LED акумулаторни велосипедни светлини за нощно каране
  • MJ-892 Предпазна предавка за движение през нощта, 200 лумена LED светлини с фар Cree

Свързани продукти