Покупка на фарове

- May 09, 2017 -

Фаровете са инсталирани предимно в ръкохватката, потребителите при покупката, трябва да обърнат внимание на колата с дръжката, инсталирането е удобно и нивото на ъгъла е регулируемо. Ако ръката на дръжката няма място, можете да използвате и рамката за лампа за прехвърляне, монтирана на предната плоча за подсилване на вилицата. Прожекторите обикновено използват номер 5-та, 7-а батерия или литиева батерия, 5-та, 7-та батерия са по-чести, но един път да се използва 4-3, така че обемът ще бъде по-голям; Лампата, която използва литиеви батерии, е малка, но цената е по-висока и не е обичайна. Използвайте петата или седмата батерия, за да обърнете внимание на качеството на батерията, ако не е необходимо да изваждате батериите дълго време, за да не изтече течността на акумулатора.


Във функционалния аспект е най-добре да имате пълен светлинен, полу-ярък и мигащ режим, за да следите действителното движение по пътищата, като например в ярко осветените градски улици с велосипед, вместо с ярки светлини, , Повечето продукти на лампата могат да предотвратят дъжд, ако това е жалко вода, трябва първо да изключите, да отворите избършете, да сянка след отварянето.


Имате ли светлините на автомобила? Лампата в бъдеще ще се превърне в стандарта на велосипедите, независимо дали карате планински велосипед, пътнически автомобили, кола под наем или кола кола, докато нощната колоездене трябва да бъде монтирана напред, задните фарове, други нека ясно да видят съществуването На велосипед, за да се гарантира безопасността на шофирането! Накрая също искате да се обърнете към автомобилния приятел, не забравяйте да използвате акумулаторни батерии доколкото е възможно и да направите добро оздравяване на батерията О!


Изберете основна лампа за велосипеди или от нейната употреба LED чипс с топчета от светодиода, максимален номер на Lumen, задвижваща верига, живот на батерията, термичен дизайн и дали водоустойчивост тези аспекти правят цялостно отчитане.

  • MJ-906 Комплект LED светлини от топ планински велосипед, ветрило за велосипеди и уред за нощно колоездене
  • MJ-908 мощен светлинен светодиод за планиране на планински велосипеди, най-светлият велосипеден фар
  • MS-622 Акумулаторна велосипедна предна и задна светкавица Комби
  • MJ-908 Най-ярката, най-мощна акумулаторна LED светлина за планински велосипеди, снабдена с индикатори
  • MJ-6102 Cree Bike Light батерия за батерии Magicshine с висока мощност LED
  • MJ-6058 моторна лампа за леки велосипеди, съвместима с камери Gopro и каски за вдигане на езда

Свързани продукти