Инсталиране на лампи за безопасност на велосипеди

- May 09, 2017 -

Движение на велосипеда, все по-голямо предпочитание на хората, разбира се, пътуването на велосипеда като средство за транспорт също е доста често, но все повече и повече моторни превозни средства, езда проблеми с безопасността на велосипедните пътувания все по-сериозни, как да се предпази от безопасността На пътуването с велосипед, е необходимо да разгледате проблема. Инсталирането на предупредителни светлини за безопасност е много добър начин да ви позволя да ви разкажа опита си в инсталацията.


Фаровете са незаменими и това е безопасността на нощното шофиране. Инсталирайте багажник за лампи отпред и поставете лампата за лампи за зареждане в стойката за лампи. Тъй като е тип зареждане, не е нужно да замествате батериите и да води до консумация на енергия, може да бъде дълго време осветление и може да регулира фокусното разстояние, осветлението може да се регулира, много удобно.


Предна отразяваща лампа. Инсталирането на тази лампа е предстоящата кола, може ефективно да отразява от другата страна на светлината, така че другата страна да може да намери своевременно, това е необходимо. И това Shang в светлината на осветлението, отразяващото разстояние, отколкото фаровете, е далеч. В града осветление пътя по-добро състояние, не може да отвори фаровете, също може да направи колата сами себе си.


Лампа за излъчване на задната светлина. Лампата е монтирана под задната рамка, с различни светлинни начини за предупреждение на задното превозно средство. Фаровете с ръчни превключватели, светлинните условия могат да бъдат затворени.

Рефлективна педална лампа. От страната на двата крака, има отразяваща лампа, независимо от предната или задната има кола, може да бъде осветена в светлината на ситуацията, задните светлини от ситуацията, с крака нагоре и надолу на движение, отразяващи светлината Ефектът е също много добър, в случай на разстояние може да видите светлина в люлка.

  • MJ-902 MTB фар с осветление, LED фар и комби
  • MJ-908 мощен светлинен светодиод за планиране на планински велосипеди, най-светлият велосипеден фар
  • MJ-898 велосипедна каска с вградени светодиодни задни светлини за пътни циклисти
  • MJ-892 Предпазна предавка за движение през нощта, 200 лумена LED светлини с фар Cree
  • MS-622 USB акумулаторни предупредителни лампи за деца, под 50 за детски бюджет
  • MJ-6102 Cree Bike Light батерия за батерии Magicshine с висока мощност LED

Свързани продукти