Първа оценка на велосипеда Специален танк рекордер

- May 09, 2017 -

Законът от миналата година, UCI за първи път позволи пътна кола, сглобяваща камера, видяхме и спиращи дъха снимки и автомобили от предните и задните ъгли, тези лещи ни дават вълнуващо усещане, но и да видим Много от играта се случи в края на колата поради това, което е причинено. В това отношение камерите, използвани в конкурса, служат и като функция на рекордер за превозни средства.


В ежедневието ми, също повече от веднъж се надявам, че колата ми може да бъде оборудвана с рекордер за движение - китайски автомобили, приятели на езда среда, всеки знае. При многобройни велосипеди и пешеходци автомобилните злополуки, отговорността за идентификацията е едно много болезнено нещо и регистраторът на трафика е теоретично добро решение на отговорността за идентифициране на схемата.


Това е и дизайнът на CycliqFly6.

Това не е преносима видеокамера като SonyAS100V или дори GoPro, която не е в качеството на изображението на a, поне не и в момента.

Неговото позициониране е както на видео заснемане, така и на записа на задните колела и на задните светлини за велосипеди ... Задни рекордери Рекордерът, преди пазарът да няма подобни продукти, може да няма много в бъдеще.

Полет 6 от размера на 85х39х55 мм, 119 грама тежък, лев и десен работен ключ, лявата страна има и Micro-USB гнездо и микро SD слот за карти. Квадратна форма, периферията на камерата има кръг от светлина под четири лампи.

  • MJ-906 Комплект LED светлини от топ планински велосипед, ветрило за велосипеди и уред за нощно колоездене
  • MJ-908 мощен светлинен светодиод за планиране на планински велосипеди, най-светлият велосипеден фар
  • Eagle F3 Презареждащ се фар за планински велосипед, най-светлият преден LED светлини за велосипеди
  • Eagle 600 Най-високо оценени USB зарядно Bike LED светлини, светлини за пътно колоездене
  • MJ-898 велосипедна каска с вградени светодиодни задни светлини за пътни циклисти
  • MJ-898 велосипедна каска с вградена предна, сигнал за завой и задно осветление

Свързани продукти