USB акумулаторна лампа за каска

USB акумулаторна лампа за каска

Повечето велосипедисти биха предпочели да имат светлината на каската, като добавят повече светлина и определение към пътеките, точно откъдето гледат, тъй като светлината на кормилото на велосипеда е изправена само напред. Това е особено вярно на по-техническите пътеки, където дървесни клони, корени, скалите могат ...

чат сега

Информация за продукта

Повечето велосипедисти биха предпочели да имат светлината на каската, като добавят повече светлина и определение към пътеките, точно откъдето гледат, тъй като светлината на кормилото на велосипеда е изправена само напред. Това е особено вярно на по-техническите пътеки, където дървесни клони, корени, скалите могат лесно да разрушат нощта ти в бързаме.

3.jpg

За нашите настоящи препоръки за МТБ, MJ-900 пое тази роля благодарение на перфектния си лъч модел за светлина на шлема, кръгло разпространение с мека гореща точка в средата. С удължителен кабел, който удължава батерията в раницата, MJ-900 добавя почти никаква тежест на шлема, като осигурява почти 1000 лумена светлина. Сега тази роля е наследена от подобрената MJ-900B USB акумулаторна свещ за MTB.

2.jpg

Не само, че се постига по-добро управление на топлината, а по този начин и производителността на оптичните лещи е подобрена и през годините.

4.jpg

Батерията е преработена, за да бъде USB зареждаема и може да поеме ролята на банка за захранване за вашите мобилни устройства. Водонепроницаемите телчета също са подобрени, за да използват засмукване, за да осигурят супер сигурно, но лесно отчупване на връзката.


Hot Tags: usb акумулаторна каска светлина, от САЩ, магазин, евтини, отстъпка, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване