MJ-900 монтирани с LED калъфки за планински велосипедисти

MJ-900 монтирани с LED калъфки за планински велосипедисти

Супер светлина при 72 грама и батерия с тегло 130 грама. MJ-900 прави мощно допълнение към всеки планински мотоциклетист, който търси светло, но висококачествено каска, което допълва техните светлини на кормилото.

чат сега

Информация за продукта

MJ-900 е най-малката светлина в серията 900 с най-малко тегло при 72 грама и е перфектна като лампа за шлемове с 20-градусов ъгъл на лъча и висок 1200 лумена.


За всички терени и скорост, извън пътя и MTB езда, светлината на шлема е задължителна, за да можете да насочвате светлината точно там, където търсите, със степен на фокус, особено върху тези тесни, високоскоростни пътеки, където ще ви трябват За да видите по-надолу по пътя. На по-бавни, по-технически маршрути, ще искате светлина за наводнение с висок лумен върху ръкохватката, за да осветявате всички корени, водни локви, листа и клони. А главата светлина за тънка сянка и да добавите още повече определение на най-належащите препятствия.


Светлината и 7.4V 2.6Ah батерия, която тежи на 130 грама, могат да бъдат закачени на каската ви в рамките на няколко минути. По-голям комплект батерии, съхраняван в джоба или раницата за дрехи, може да се постави и чрез удължителен кабел за по-дълго време на работа.


AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-900 монтирани с каска LED светодиоди за ездачи на планински велосипеди, от САЩ, магазин, евтини, отстъпки, най-добрите, издръжливи, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване