Модела MJ-898 MTB с мотоциклетна каска с LED фарове и интелигентна задна светлина за безопасност

Модела MJ-898 MTB с мотоциклетна каска с LED фарове и интелигентна задна светлина за безопасност

С интериора си от пениса EVA и PC черупката, MJ-898 Genie е една универсална каска за велосипеди, която пакетира предна светлина с 350 светлини, обороти и задни светлини за безопасност, напълно способни да се справят с всяка ситуация, независимо дали е на планинска пътека, , Или дълги, криволичещи пътища.

чат сега

Информация за продукта

Предната светлина с 350 светлини е достатъчно ярка при повечето ситуации. Тя може да бъде наклонена нагоре и надолу с 15 градуса. Ъгълът на лъча е 30 градуса за по-добра видимост. Постигнато от един CREE LED XP-G2 CREE, който може да предложи време на работа от 4-11 часа с батерията Li-ion батерия по подразбиране 2600mAh 18650. 4 режима на работа: висока, средна, ниска и светкавица.


Страничните насочващи сигнали се състоят от 120 жълти SMD светодиода с максимална мощност 1w. Лампата за светлините от посоката на движение започва от задната част на каската и се простира точно над ушите на потребителя. Когато светне, могат да се видят жълти сигнални светлини от ъгъл от 270 градуса. Времето за изпълнение с батерията по подразбиране е 11,8 часа постоянна употреба.


Задната светлина е изградена с 32 червени SMD светодиода с максимална мощност от 0.3w. 5 режима на работа 4 от тях мигат, с различни честоти на светкавицата, всяка от които е проектирана за конкретна ситуация. Бърза светкавица, пулсиране, бавна светкавица и предупреждение. Задната светлина има функция за автоматично откриване на движение, която при загуба на скорост увеличава интензивността на задното осветление и остава стабилна, докато потребителят достигне пълно спиране. По време на работа с стандартната Li-ion клетка е 17-108 часа.

Дистанционното управление с 3 бутона се предлага със собствен O-пръстен за сигурно закрепване на кормилото. Изключително удобен и се захранва от една клетка с бутони CR2025. Обратните сигнали на каската и задното осветление могат да се управляват от устройството за дистанционно управление.


Лампата на каската тежи 426 грама без батерията и може да се зарежда през Micro USB порт под 5V / 1A за 4.5-5 часа. (1 клетъчен) EPS пяна и поликарбонатни материали съставляват по-голямата част от рамката за оптимално съотношение на защита към тегло. Експертното майсторство и IPX4 рейтинг позволяват светлината на каската да функционира във всякакви климатични условия през следващите години.


Списък на опаковките:

Каска светлина

Безжично дистанционно управление

USB кабел

О-пръстен

отвертка

1x18650 батерия

Ръководство за употреба

Гаранционна карта


AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-898 MTB мотоциклетна каска с LED фарове и интелигентна задна светлина за безопасност от САЩ, магазин, евтини, отстъпки, най-добрите, издръжливи, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване