Висока изходна лампа за каска за MTB

Висока изходна лампа за каска за MTB

Това е опция за висок клас за ездача на МТБ, който е на пазара за 1500 плюс излъчена светлина за шлем за ендуро или всякакъв вид офроуд езда, където пътеките могат да станат доста груби. 902B тежи само 51.5 грама, но осигурява почти 1600 действителни лумена на светлината. Форматът на лъча също не е ...

чат сега

Информация за продукта

2.jpg

Това е опция за висок клас за ездача на МТБ, който е на пазара за 1500 плюс излъчена светлина за шлем за ендуро или всякакъв вид офроуд езда, където пътеките могат да станат доста груби.

3.jpg

902B тежи само 51.5 грама, но осигурява почти 1600 действителни лумена на светлината. Дизайнът на лъча не е нито твърде широк, нито тесен, но чист и мек около ръбовете. По подразбиране 4 клетки 5.2Ah батерия осигурява 2.3 часа време на работа под максимална яркост. Комбинацията от малък размер, ниско тегло и висока производителност прави 902B най-добър избор за всякакъв вид дейност на слабо осветление на открито. Освен колоезденето, алпинизмът, гмуркането в пещерата и тълпите от ски се превърнаха в особена любов към тази светлина на каската.

4.jpg

Дистанционното Bluetooth устройство за управление на ръкохватката е допълнителен аксесоар, тъй като всичко може да се настрои чрез мобилните ви устройства и да се запази на главата на лампата. Финализираните настройки могат да се превключват с бутона за захранване дори и без вашето мобилно устройство.


Hot Tags: висока мощност шлем светлина за MTB, от САЩ, магазин, евтини, отстъпка, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване