Супер ярък уличен велосипед

Супер ярък уличен велосипед

Едно от най-новите ни добавки към опашката. Seemee 20 е супер светъл градски велосипед задната светлина, проектирана да бъде супер лека и удобна за използване. Червеният COB LED генерира 20 лумена с максимална мощност. Това е много видимо в улиците на града на опашката светлина с 180 градуса видимост ....

чат сега

Информация за продукта

Едно от най-новите ни добавки към опашката. Seemee 20 е супер светъл градски велосипед задната светлина, проектирана да бъде супер лека и удобна за използване.

3.jpg

Червеният COB LED генерира 20 лумена с максимална мощност. Това е много видимо в градските улици на задната светлина с 180 градуса видимост. Монтажната основа за Семей 20 е построена на наклонен ъгъл, така че когато се монтира на седалката, задната светлина се насочва хоризонтално право назад, без да губи един светъл светлинен поток на земята.

2.jpg

Seemee 20 тежи само 17 грама, водоустойчива и USB акумулаторна. Неговата вградена Lithium Polymer батерия е в състояние да поддържа постоянен режим при максимална мощност за около час и половина. 2 режима на светкавицата са два пъти по-дълги. Проектиран да бъде малък, лек и икономичен, Seidee 20 е идеална за студенти, тийнейджъри и деца.

4.jpg

Аксесоарите по подразбиране за Seemee 20 включват силиконов O-пръстен за монтаж и микро-USB заряден кабел.


Hot Tags: супер светъл градски велосипед опашка светлина, от САЩ, магазин, евтини, отстъпка, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване