Най-добрата светлина за урбанизирания велосипед

Най-добрата светлина за урбанизирания велосипед

Вероятно най-добрата наша светлина за градски велосипеди, Seemee 60 е ново допълнение 2018 на Magicshine, предназначено за видимост за всички видове велосипедисти. Източникът на светлина е червен COB светодиоди с капацитет 60 лумена с максимална мощност, с минималистичен, но много елегантен корпус от висококачествена сплав. 3 яркост ...

чат сега

Информация за продукта

Вероятно най-добрата наша светлина за градски велосипеди, Seemee 60 е ново допълнение 2018 на Magicshine, предназначено за видимост за всички видове велосипедисти.

2.jpg

Източникът на светлина е червен COB светодиоди с капацитет 60 лумена с максимална мощност, с минималистичен, но много елегантен корпус от висококачествена сплав. 3 режима на яркост, високи при 30 лумена средно на 17 лумена и ниски при 9 лумена. Вграденият интелигентен сензор установява промяна в движението, като забавянето, спирането и превключването на всички платформи, задействащи светодиодите, за да излъчат по-ярко ниво на светлината при 60 лумена с изключително висока честота на светкавицата за кратък период от време, осигурявайки пешеходци, велосипедисти и шофьори със съответното визуално предупреждение.

4.jpg

С IPX6 рейтинг, Seemee 60 е напълно водоустойчив. По подразбиране аксесоарите от кутията включват монтажно парче за традиционните кръгли и аеро-оформени седалки, както и клип за това, ако искате да го използвате на вашата седла, раница или яка на ризата.

3.jpg

Тежащи малко над една унция и приблизително размера на сребърен долар. Всички комунални услуги са били притиснати до възможно най-малък корпус.


Hot Tags: най-добрите градски велосипед опашка светлина, от САЩ, магазин, евтини, отстъпка, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване