Супер ярка пътека за велосипед

Супер ярка пътека за велосипед

При максимална изходна мощност от 34 грама и 60 лумена, Seemee 60 е свръх ярка светлина за задните колела. Настройките на яркостта от 30lm, 17lm и 9lm се генерират от неговите COB червени светодиоди. Максималната възможна мощност от 60 лумена се постига само с новия си сензор за ускорение. Когато ездачът се завърти, спира и ...

чат сега

Информация за продукта

При максимална изходна мощност от 34 грама и 60 лумена, Seemee 60 е свръх ярка светлина за задните колела.

3.jpg

Настройките на яркостта от 30lm, 17lm и 9lm се генерират от неговите COB червени светодиоди. Максималната възможна мощност от 60 лумена се постига само с новия си сензор за ускорение. Когато ездачът се завърти, спирачките просто се ускоряват или забавят. Сензорът го вдига и увеличава честотата на светкавицата, както и изхода, за да предупреди следващите автомобилисти и велосипедисти. Няма причина да не се вижда с тази светлина. Умният датчик също поставя светлината в режим на заспиване след 60 секунди бездействие, когато не се откриват вибрации.

2.jpg

Почти цялата повърхност на светлината е използвана максимално за полезност. На малко под два квадратни инча от видимата област. Излъчената светлина ще се вижда отзад във всички ъгли. Металната черупка и изработката на върха на шева дават на Seemee 60 водоустойчивост на IPX6, вие сте покрити с всякакъв вид дъжд.

4.jpg

Удобно USB зареждащо устройство с бутон за захранване със задно осветяване, който показва червен за зареждане и зелен за зареждане, Seemee 60 е много гъвкав избор за безопасна светлина за велосипедисти от всякакъв вид.


Hot Tags: супер ярък пътни велосипед опашка светлина, от САЩ, магазин, евтини, отстъпка, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване