MS-622 Допълнителни велосипеди, LED светлини за велосипед и задно осветление

MS-622 Допълнителни велосипеди, LED светлини за велосипед и задно осветление

Идеална за запалване светлина за предупреждение, както белият, така и червеният светодиод в комплекта MS-622 могат да бъдат настроени в режим на светкавица / светкавица и прикрепени към задните рамки на велосипеда за максимален предупредителен ефект. Няма причина да не се вижда с тази светлина.

чат сега

Информация за продукта

Лесно подрязани и 360 градуса въртящи се, белият и червеният светодиоден светодиоден светлинен индикатор може да не държи LED луминесцентен изход с висока яркост, нито литиево-йонна батерия с голям капацитет, но те са достатъчно ярки, за да ви потрябват. И двете могат да бъдат прикрепени към седалката за велосипеди и настроени на стръб, като се уверите, че сте силно видими, дори когато има достатъчно градски или улични светлини.

Снабден с трайна водноустойчива кутия с каучукова покривка от USB порт, силиконовите и велкро ремъци са също с най-високо качество и са предназначени да издържат години във всякакви метеорологични условия.

Всяка светлина тежи само 24 грама, практически не добавя тегло върху вашия мотор. При 5 часа работа с едно зареждане, тези светлини ще задоволят нуждите на масовото мнозинство от нашите пътни велосипедисти на бюджетни цени.


Бял светодиод е 30 лумена, а червеният светодиод е 10 lumesn, като и двете светлини могат да бъдат прикрепени навсякъде на мотора за допълнителна видимост по високоскоростни пътища. Батерията е 250mAh и е USB зареждаема.


Съдържание на кутията

фар

Задна светлина

Каучукови "о" пръстени

USB кабел

Гаранционна карта

Английски ръководство за потребителя


AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: MS-622 допълнителни велосипедни светлини, светодиоден велосипеден фар и задна светлина, от САЩ, магазин, евтини, отстъпки, най-добрите, издръжливи, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване