MJ-819 Червените задни велосипедни светлини за безопасност при колоездене

MJ-819 Червените задни велосипедни светлини за безопасност при колоездене

MJ-819 е шедьовър на дизайна и технологиите, които регулират неговата якост на светлина и модел на лъча въз основа на атмосферното състояние, което открива.
Когато забавите светлината, светлината стане по-ярка и остава стабилна за предупреждение, когато околната светлина е много, тя намалява, за да спести енергия.

чат сега

Информация за продукта

USB акумулаторна Smart Smart Tail Light Технология за интелигентно откриване Дневна светлина видима

MJ-819 е шедьовър, който осигурява ново ниво на безопасност, красота и технология. В него уникален интелигентен режим, интелигентната задна светлина разпознава спирачките и увеличава яркостта и държи стабилно, за да сигнализира на ездачите или автомобилите зад вас, че сте забавили.

Интелигентната задна светлина разпознава и други източници на светлина и автоматично се включва и изключва, когато е необходимо. Нашата интелигентна задна светлина осигурява видимост от всички ъгли и е идеална за велосипедисти, които изискват допълнителна сигурност и защита на водещия от нас интелигентен режим.


Популярен медиен преглед:

Може да се наложи да открадне няколко думи от последния ми преглед, защото те също са вярно. Едно просто онлайн търсене за "велосипед светлина" ще доведе до замайващо количество опции. За да се отделят един от друг, повечето производители играят лумена игра, като натискат изхода на по-големи и по-големи височини ... и няма оплаквания тук. Що се отнася до светлината за преглед, обаче, задната светлина MJ-819 е една от малкото на пазара, която има интелигентна функция за управление на светлинната мощност въз основа на ситуации на езда и нейната светлина.


Преди да се потопите в тези отличителни черти, ще прегледам основите. Тази светлина е с максимална времетраене от 12 часа, USB зарежда и спортува 15-те SMD светодиода, ориентирани към постигане на повече от 180 градуса видимост. Предлага се и водоустойчива категория IPX4.

За планината беше търсен интересен дизайн. Подобно на някои от Magicshines по-големи светлини, 3 размера на презрамките могат да закрепят монтиращото устройство за бързо освобождаване към вашия стол. Където някои планини са малко крехки и нестабилни, тази планина е толкова твърда, колкото те идват. След тази част светлината се прикрепя към рамо за бързо освобождаване, което може да бъде операция с една ръка. Тази ръка има няколко разсейвания, за да изпъкне светлината по отношение на вашия седалищен пояс. Като цяло монтирането е по-здраво от това, което трябва да бъде, но ще взема това през една вехка каишка през всеки ден.


На този изгарящ въпрос, какво ще кажете за тези интелигентни функции? Е, всъщност има две интелигентни функции. Първо, този продукт разпознава обема на светлината в заобикалящата го среда, за да задейства функция за автоматично включване / изключване. Тази функция със сигурност работи, по време на тестването през деня в "интелигентен режим", светлината ми се изключи, докато язди навън, а след това се обърна отново след като напълних мотора в багажника на колата си. Това, разбира се, не е целта на тази функция, но беше първата ми среща с нея. Втората и по-привлекателна функция е контролерът за наблюдение на движението. При спиране (или забавяне по някаква причина) светлината ще се увеличи в интензивност и ще стане постоянна, вместо да мига. По време на теста не е ясно, че интензивността се е увеличила, но светлината постоянно е станала стабилна при спиране. Всъщност този сензор трябва да бъде програмиран внимателно, защото чувствителността изглеждаше правилна. Можеш да се спуснеш, без светлината да се превърне в солидна, но веднага щом намаляването ти стане по-изразено, светлината ще си направи "танга". За щастие светлината е проектирана и с допълнителни настройки за включване на светлината в ръчен режим, така че ездачите могат да надминат дневната светлина -off функция, както и автоконстантна функция, когато това не е подходящо.


Подобно на предишния преглед, има твърде много шоколадови бонбони в този магазин за сладкиши, за да изберете сляпо най-добрата. Обади ми се тогава на шоколада. Този малък макарони предлага няколко неща, които другите не правят и това не е кокосов орех, а разбира се, това е контрола за автоматизация на светлината и движението. Предлагайки ръчен и интелигентен режим, потребителите имат лукса да избират кога да използват тези функции. Знаейки в коя ситуация се намирате, това е предизвикателство и това би било най-голямата ми жалба. Други характеристики на дизайна са чудесни като планината и щедрата видимост. Може да не е идеалната светлина, но MJ-819 постига всичките си цели, за да бъде изящна опашка с необичайни функции, които го правят да се откроява от тълпата.


Съдържание на кутията

USB задна светлина

USB кабел

Найлонови ленти

Ключ с вграден ключ

Английски ръководство за потребителя

Гаранционна карта

AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-819 червени задни светлини за велосипед за велосипед безопасност, от САЩ, магазин, евтини, отстъпки, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване