Супер ярко предно стъкло за градски велосипед

Супер ярко предно стъкло за градски велосипед

Monteer 1400 е много изгоден градски предни светлини. Ново от офертите на Magicshine за 2018 година. 1400 лумена действителна мощност се произвеждат от 2xCREE XM-L2 светодиоди. Цялата алуминиева обвивка дава много елегантен вид и усещане, с големи решетки за разсейване на топлината, покриващи голяма част от горната страна на фаровете ....

чат сега

Информация за продукта

Monteer 1400 е много изгоден градски предни светлини. Ново от офертите на Magicshine за 2018 година. 1400 лумена действителна мощност се произвеждат от 2xCREE XM-L2 светодиоди.

2.jpg

Цялата алуминиева обвивка дава много елегантен вид и усещане, с големи решетки за разсейване на топлината, покриващи голяма част от горната страна на фаровете. За разлика от повечето традиционни в едно пътно или градско осветление.

4.jpg

Моделът Monteer 1400 е снабден с сменяем стил на касета. Задният порт може да бъде отворен с монета, а 18650 клетки могат бързо и лесно да се разменят наведнъж. Моля, обърнете внимание, че клетките на батериите са направени по поръчка от Magicshine, формата е доста различна от пазарната норма.

3.jpg

Лесно USB презареждане и IPX 4 водоустойчив, Monteer 1400 прави изключително гъвкава светлина, независимо дали сте на път или градско колоездене, високата му мощност може дори да отговаря на ролята на монтиран на каска фенер за сериозни планински велосипедисти.

5.jpg


Hot Tags: свръх светъл градски фар под наем, от САЩ, магазин, евтин, отстъпка, най-добър, издръжлив, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване