Малко предно стъкло на градския велосипед

Малко предно стъкло на градския велосипед

Що се отнася до градското колоездене, видимостта за ездача е едно нещо, способността да се види е съвсем друга. Повечето светлини на пазара просто се съсредоточават върху бившите и излъчват огромно количество ослепителни лумена, което е също толкова опасно и безотговорно, колкото и да няма никакви светлини. В ...

чат сега

Информация за продукта

Що се отнася до градското колоездене, видимостта за ездача е едно нещо, способността да се види е съвсем друга. Повечето светлини на пазара просто се съсредоточават върху бившите и излъчват огромно количество ослепителни лумена, което е също толкова опасно и безотговорно, колкото и да няма никакви светлини.

2.jpg

MJ-900B от Magicshine е съвсем нова светлина с възможности за Bluetooth. Какво прави точно това? Ами програмирате вашата светлина с вашия телефон чрез Bluetooth връзка. Нивото на яркостта може да се настрои навсякъде от 1% до 100% при всеки от постоянните, SOS, светкавични и предупредителни режими. Например, в натоварените градски улици, може да искате да настроите 1000 Max lumens на 900B до 200ish или по-малко и да активирате режима на предупреждение. Не само, че имате достатъчно светлина, преминаваща през града с бавно до умерено темпо. Вие предлагате повече от разумна видимост за насрещния трафик, без изобщо да сте заслепявали. Когато излизате на широк и празен път, можете да завъртите яркостта нагоре и да имате безпрепятствен изглед на пътя си, когато се движите с пълна скорост.

3.jpg

Изходът от 1000 лумена на MJ-900B се произвежда от един светодиод XM-L2 с USB акумулаторна батерия с капацитет 7.2V 2600mAh.

4.jpg


Hot Tags: малък градски фар под наем, от САЩ, магазин, евтин, отстъпка, най-добър, издръжлив, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване