MJ-900 акумулаторна мини-бюджетна лампа LED предна предна светлина за езда през нощта

MJ-900 акумулаторна мини-бюджетна лампа LED предна предна светлина за езда през нощта

Супер малка и ярка, MJ-900 предлага най-гъвкавата структура на лъча в магнитната стойка Magicshine.
Режим на ниска осветеност в и около центъра на града, където светлината е достатъчно, превръщайте я в пълни в отдалечени райони, за да сте сигурни, че можете да я видите и да я видите.

чат сега

Информация за продукта

С 3 режима на захранване можете да избирате от най-високата си настройка при теоретична 1200 лумена до 50% изход при 500 лумена и 30% изход при около 300 лумена. Мултифункционалният фенер MJ-900 е в състояние да отговори на нуждите на всеки градски / градски колоездач при различни условия, независимо от това дали се нуждаят от пълна мощност, където светлината напълно липсва, или езда в терена, където способността да се вижда, Става важен.


размер

На по-малко от 2 инча във всяка посока, MJ-900 и батерията заедно тежат на по-малко от 200 грама.


монтиране

Използване на O-пръстена за монтаж на кормилото. Батерията е ерогономична и прегръдка на рамката на велосипеда, използвайки найлонови ленти, обезопасени с велкро. И двете са много лесни за пускане и излитане.


зареждане

Захранващото напрежение със зарядно устройство по подразбиране ще запълни батерията на 3-3 часа.


лъч

За ежедневни пътувания в градските улици препоръчваме 30% изход, за да не заслепяват насрещните автомобили, близо до покрайнините на града, където липсва светлина. Трябва да се използва 50-100% изход, за да се осигури най-добра видимост както за водача, така и за другите пътници и автомобилисти.


Run Time

По време на ежедневното езда или пътуването в града, повечето ездачи ще използват 30-50% изход по време на ежедневното си пътуване, батерията по подразбиране ще може да предложи 4-10 часа непрекъснато време на работа.


Съдържание на кутията

фар

Каучукови "о" пръстени

Батерия 7.4V 2.6Ah

зарядно устройство

Найлонови ленти

Гаранционна карта

Английски ръководство за потребителя


AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-900 акумулаторни мини бюджетни LED мотоциклети предни фарове за езда през нощта, от САЩ, магазин, евтини, отстъпки, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване