Всички светлинни часовници за градски велосипед

Всички светлинни часовници за градски велосипед

Най-добрият продавач на Magicshine, серийната светлина на серията 9, има нов член, MJ-902B, един много малък форм-фактор, който е супер лек, водоустойчив и излъчва повече светлина, отколкото изглежда. 1600 лумена действителна светлина се произвеждат от 2xCREE XM-L2 светодиоди, задвижвани от 4 клетки ...

чат сега

Информация за продукта

3.jpg

Най-добрият продавач на Magicshine, серийната светлина на серията 9, има нов член, MJ-902B, много лек формов фактор, който е супер лек, водоустойчив и излъчва повече светлина, отколкото изглежда.

4.jpg

1600 лумена действително осветление се произвеждат от 2xCREE XM-L2 светодиоди, задвижвани от 4-литиев Li-ion батерия с капацитет 5200mAh. Това е властта, когато имате нужда от нея, но наистина не трябва да използвате пълния 1600 на оживени градски улици, това ще бъде повече от заслепяване за пешеходци и шофьори. Но ако се окажете сами на празен път, може да се движите толкова бързо, колкото искате, и никога да не изпреварвате гредата.

2.jpg

Светлината има 4 предварително конфигурирани режима на работа, постоянна, светкавица, SOS и предупреждение (бързи двойни светкавици). Направихме яркостта в кръгъл циферблат, просто докоснете телефона си и плъзнете пръста си по габарита, докато свързаната светлина се регулира съобразно с това. Можете да запишете всички настройки, които смятате, че са полезни, и вашата светлина ще ги запомни. Можете просто да превключвате между тези запазени настройки по-късно с едно натискане на бутона за захранване. Вашият телефон не трябва да присъства, когато правите това.


Hot Tags: всички метеорологични условия за градски велосипеди, от САЩ, магазин, евтини, отстъпки, най-добри, издръжливи, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване