Малко удобно предно стъкло

Малко удобно предно стъкло

Подобрена версия на популярния Magicshine MJ-900. 900B използва същата CREE XM-L2, за да произведе максимална мощност от 1000 лумена. Моделът на гредите не е плосък или висок, но е напълно кръгъл, цветната температура е малко по-топла от нивото на деня. Програмируеми чрез Bluetooth с ...

чат сега

Информация за продукта

Подобрена версия на популярния Magicshine MJ-900. 900B използва същата CREE XM-L2, за да произведе максимална мощност от 1000 лумена.

4.jpg

Моделът на гредите не е плосък или висок, но е напълно кръгъл, цветната температура е малко по-топла от нивото на деня. Програмирано чрез Bluetooth с мобилните ви устройства, идва с ново преработена USB акумулаторна батерия, която осигурява повече от 2,2 часа време на работа при максимална яркост и предлага опция за USB изход за бързо зареждане на мобилните ви устройства.

3.jpg

Перките за разсейване на топлината също са подобрени, за да бъдат по-ефективни. MJ-900B съответства на оригиналния MJ-900 във всяка спецификация и след това в някои.

2.jpg

Неговият малък размер и лекото тегло я правят популярен сред тълпата на пътя, цялата система тежи само 200 грама, което е по-леко от някои от всички в едно светлини. С монтиране на шлем може да превърнете 900B в перфектно жизнеспособна светлина на каската, която някои от нашите клиенти са избрали да го направят и да я харесат. С помощта на удължителен кабел можете да удължите батерията в раницата, която добавя по-малко от 50 грама на главата си. Това ще работи прекрасно с осветление на кормилото на тъмни пътища или планински пътеки.


Hot Tags: малък удобен фар за пътни велосипеди, от САЩ, магазин, евтин, отстъпка, най-добър, издръжлив, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване