Светлината на пътното колело с каска

Светлината на пътното колело с каска

Вие сте пътниците, които търсят умерена мощност, свръх лека LED светлина с вградени функции за безопасност? Не търсете повече, Allty 500 е един от най-новите записи на Magicshine през 2018 г., за да осигури на пътните велосипеди точно това, което търсят. Един светодиод XP-L с капацитет 500 лумена ...

чат сега

Информация за продукта

Вие сте пътниците, които търсят умерена мощност, свръх лека LED светлина с вградени функции за безопасност? Не търсете повече, Allty 500 е един от най-новите записи на Magicshine през 2018 г., за да осигури на пътните велосипеди точно това, което търсят.

2.jpg

Един светодиод XP-L с капацитет 500 лумена с максимална мощност, захранван от вътрешната 1800mAh литиева батерия.

4.jpg

Вградената червена задна светлина за безопасност може да се контролира независимо от фаровете. Това е особено полезно, когато се монтира на каската. Пакетът за дребно включва ленти за ръкохватката и шлема, които могат лесно да бъдат инсталирани и осигуряват много сигурно задържане. Монтиращата се база на светлината използва бързия и удобен начин между дестинациите.

3.jpg

Фенерчето за пътеки Allty 500 не разполага с допълнителни функции за пуканки, които малцина някога ще използват, което само служи за изкуствено увеличаване на цената му. Само при 74 грама и 1,5 часа при най-висока яркост, с икономическа ценова точка, която почти всеки може да приеме, то напълно отговаря на предназначението си, само с реална стойност и полезност, предоставена на нейните потребители.


Hot Tags: пътни светлини с мотоциклет, от САЩ, магазин, евтини, с отстъпка, най-добрите, издръжливи, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване