Светодиоден светодиоден светодиод

Светодиоден светодиоден светодиод

Моделът MJ-902B е новоизработен светодиоден пътепоказател с 1600 лумена максимална мощност. Традиционно ездачите или ще изберат малката кратка с по-ниска производителност, или голяма тежка с по-висока мощност. В 902B се случва да обхване най-доброто от двата свята. Това всъщност е едно от най-малките ...

чат сега

Информация за продукта

Моделът MJ-902B е новоизработен светодиоден пътепоказател с 1600 лумена максимална мощност. Традиционно ездачите или ще изберат малката кратка с по-ниска производителност, или голяма тежка с по-висока мощност. В 902B се случва да обхване най-доброто от двата свята.

3.jpg

Това всъщност е един от най-малките фарове, които някога сме правили, дължина, ширина и височина около един инч и половина всеки, тежащи по-малко от две унции. Сигурно се стабилизира на кормилото със силиконов о-пръстен и заема много малко имоти, оставяйки достатъчно място за вашите скоростомери, телефони или други аксесоари. 902B наистина пакет удар за малкия си размер, 1600 лумена на действителната продукция се генерира от 2xCREE XM-L2s, задвижвани от 4-клетъчна USB акумулаторна батерия. Топлинното управление също е подобрено спрямо предишното поколение светлини.

2.jpg

902B работи в продължение на 2 часа и 20 минути с пълна яркост и е напълно в състояние да държи собствените си на планински пътеки. Чрез Bluetooth, яркостта на светлината и режимите на работа са много адаптивни. Може дори да се опитате да зададете яркостта до 3%, а режимът да затъмнява и каишката ви да бъде като задната предупредителна светлина. Аксесоарите по подразбиране включват найлонови велкро ленти за комплекта батерии, O-пръстен за монтаж на ръкохватката, както и кабел за зареждане и покритие от силиконов порт.

4.jpg


Hot Tags: водещ светодиоден път, от САЩ, магазин, евтин, отстъпка, най-добър, издръжлив, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване