Eagle 600 Най-високо оценени USB зарядно Bike LED светлини, светлини за пътно колоездене

Eagle 600 Най-високо оценени USB зарядно Bike LED светлини, светлини за пътно колоездене

USB презареждащи се и леко тегло, Eagle 600 произвежда 600 лумена действително изход от своите двойно предназначени светодиоди.
Топ светодиод за хвърляне на дистанционния и долния светодиод за затваряне в наводнената светлина. LED индикатор за интензивност и оставащ източник на батерия.

чат сега

Информация за продукта

Eagle 600 е първата светлина на OLED велосипеда от Magicshine. Опаковането на много нови функции, всичко за Eagle 600 носи отличителните белези на Magicshine за качество, стойност, здрав, специфичен за пътя велосипед, светлина от алуминий с отлична яркост, USB заряд, лесна за използване скоба за бързо освобождаване и по-добра от Средна странична видимост.


Два оранжеви странични прозореца осигуряват повече странична видимост от много други светлини на пътя и монтажната стойка на кормилото се завърта, така че да можете да изберете да насочите лъча към едната страна на другата. Функциите за пълни и ниски светлинни лъчи функционират чрез две Cree LED крушки и вградената батерия (една литиево-йонна клетка 18650) се зарежда с USB кабел или чрез компютър или чрез USB захранващ щепсел.


Eagle 600 е първата светлина, която предлага дълги светлини и къси светлини от отделни светодиоди Cree. Това е типично за подхода на Magicshine към иновациите и има превключвател на режимите в горната част, който може да бъде настроен на режим на мигане, ако е необходимо. Самият лъч предлага голямо разпространение, натоварване на разстояние, но властта не е нищо без контрол и този лъч модел е добре дефиниран, но с мек преход по краищата.

Всички цветове освен черно са прекратени.

图片 2.jpg

Road.cc Pedal Powered Review-Здрава пътна под наем специфична светлина с превъзходна якост на лъча и по-добра от средната странична видимост


图片3.jpg Magicshine Eagle 600 е здрав, специфичен за пътя велосипед с алуминиева лампа за цикъл с отлична якост на лъча, USB заряд за зареждане, лесна за използване скоба за бързо освобождаване и по-добра от средната странична видимост.


图片3.jpg Magicshine е специалист по осветление за колоездене и гмуркане. Това може да означава, че огледалото Eagle 600 за Bike ще бъде по-добре запечатано с вода от някои от неговите конкуренти. Не вали дъжд по време на теста, затова го оставихме в купа с вода, за да разберем. Той свети на пълен лъч в продължение на 100 минути и се зарежда без никакви проблеми.

图片3.jpg Портът за USB порт за зареждане е забележимо по-подходящ от средното и има прозорец за осветен час над светлината, за да ви уведомим колко е натоварен и процентът и времето. Досега е била точна до няколко минути. Бутонът за функция на лъча се намира точно зад прозореца на дисплея и е много лесен за използване с ръкавици с ръкавици.


图片3.jpg Това е светлина, предназначена за пътниците, а не за офроуд потребителите. Два оранжеви странични прозореца осигуряват повече странична видимост от много други светлини на пътя и монтажната стойка на кормилото се завърта, така че да можете да изберете да насочите лъча към едната страна на другата. Функциите за пълни и ниски светлинни лъчи функционират чрез две Cree LED крушки и вградената батерия (една литиево-йонна клетка 18650) се зарежда с USB кабел или чрез компютър или чрез USB захранващ щепсел. Няма включено мрежово зарядно устройство, но те струват само няколко лири. Пълното зареждане от празното отнема около пет часа, но можете да го допълвате по всяко време.


图片3.jpg "600" в името се отнася до измерената светлина от 600 лумена, по-ярка от повечето заредени с USB светлини и с много равномерно разпределение на лъча, което е идеално за езда на страната.

За осветени пътища най-ниският лъч е добре. Той ефективно действа като потопени фарове, и вие ще получите около шест часа време за управление на това. В продажбите spiel споменава настройка на светкавицата също, но не е имало режим на светкавицата на нашата извадка. Вместо това имаме четири постоянни настройки за лъча.


图片3.jpg Конзолата на ръкохватката е снабдена с три ремъка за различни шири на шината. Те изглеждат малко крехки, но са много по-строги, отколкото изглеждат. Конзолата е лесна за монтиране, използвайки предоставения шестограмен ключ, и тя се затяга върху по-грубите повърхности. Светлината се натиска здраво в скобата и лесно се освобождава с малък лост за бързо освобождаване на гърба, така че да се премахне, когато паркирането е почти мигновено.


图片3.jpg Удобството е ключът тук. Това е джобно оразмерена светлина, която е лесна за натискане и изключване на мотора. Това е достатъчно ярко, за да светне всеки път, но просто да се обърне надолу, ако не искате да заслепявате пристигащите. Лично аз никога не използвах режима на светкавицата на предната светлина, така че не ми липсваше, но трябваше да е там.


Съдържание на кутията:

USB фар

USB кабел за зареждане

Вградена USB акумулаторна батерия 3.7V 3100mAh

Поставка на дръжката

Ключ с вграден ключ

Гаранционна карта

Вълнена торбичка

Английски ръководство за потребителя


тегло

11.995 унции

Размери

11,614 х 4,293 х 4,133 инча

Източник на светлина

2 * CREE XP-G2

Светлинен поток

600LM

Материал на корпуса

Алуминиева сплав и пластмаса

ключ

Най-превключвател на кликванията

Режими на работа

Високочестотни / къси светлини / мигащи

батерия

1 x 18650 литиево-йонна батерия (3.7V 3100mAh)

Индикатор за мощност

OLED дисплей: модел на лъча + време за изпълнение

Времетраене

1,5 часа при 100% яркост

Водоустойчив

IPX5

размер

L105 х W40.7 х H72 мм

AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: Орел 600 с най-висок рейтинг USB зареждане на велосипед LED фар, пътни велосипеди светлини, от САЩ, магазин, евтини, отстъпка, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване