Eagle M2 MTB Нощен ездач, осветителни системи с 2400 светлини

Eagle M2 MTB Нощен ездач, осветителни системи с 2400 светлини

Eagle M2 LED фарове за велосипеди предлагат 2400 лумена действителен изход, произведени от 6xCREE XP-G2 светодиоди.
Дистанционното управление, управлявано от ръкохватката, лесно превключва светодиодите между шаблоните и наводненията.
Комплектът с пълен яркост е там, когато имате нужда от него.

чат сега

Информация за продукта

Eagle M2 LED фар за велосипед притежава 6 * CREE XP-G2 светодиоди, които дават реален лумен изход от 2400! Дизайнът на очите на орела, който използва оранжеви странични светлини за подобряване на страничната видимост. Eagle M2 има здрав талон като монтаж, който веднъж прикрепен към вашия мотор може да бъде оставен, лесно за презареждане. Три варианта на изхода, горните светодиоди дават светлинен лъч, по-ниските светодиоди дават огромно разпространение на лъча, а ако решите да осветявате всичките шест заедно, имате перфектната мощност, която отговаря на почти всеки тип ездач.


Magicshine са разбили проблема с гредата с този светодиоден фар за велосипед, ние осъзнахме, че всички се нуждаят от гъвкавост, когато яздите. Шансът да използвате място по пътя и след това по-широк лъч, когато сте извън пътя, понякога имате нужда и от двете. Ами тази светлина има всичко. Горните светодиоди дават приятен светлинен лъч, където долните светлини разпространяват лъча широко и широко, можете да избирате между тях или да ги включите за всички, за да ги превключите между всички, като използвате бутона за безжично дистанционно управление.


Както винаги Magicshine светлините са доста лесни за използване. След като синхронизирате устройството за дистанционно управление и главното устройство, което сте изключили, е лесно да го направите и инструкциите са включени. Играйте наоколо с модела на лъча, преместете интензитета и разпръснете лъча, докато не сте щастливи и сте далеч, като промените опциите ви не биха могли да бъдат по-лесни или по-безопасни с бутона за отдалечаване. Ще се чудите какво сте направили без тази светлина.


Magicshine Eagle M2 идва с стандартна батерия 5.2Ah 7.4V, даваща около 2.4 часа време за работа на пълна мощност. Конекторите са обновени. Захранването на батерията е показано на осветената част от светодиодите в горната част на светлината от 5 бара и имате пълна мощност докрай, когато имате нужда да я удряте в обхвата на изхода и да бързате вкъщи.


Тук е мястото, където Magicshine Eagle серията се доближава до неговата собствена, без да разчита на "о" пръстенната система за монтиране на Eagle M2 велосипед за осветление на велосипед, който се вписва в мотора ви за няколко минути с помощта на шестограмния ключ, който е осигурен и след това остава пуснат Вие решавате, че трябва да го махнете. Когато искате да премахнете светлината от вашия мотор, за да го предпазите от по-безскрупулното в нашето общество, просто просто освободете светлинната глава и се отдалечете. Обикновено, бързо и много умно.


Bikeradar Most Wanted Преглед

Eagle M2 е нов модул от специалист по осветление Magicshine. Тя използва двуредов LED режим с три по-ниски наводнения и три горни петна. Отлична гъвкавост, покритие и стойност, превъзходно MTB осветление. С максимална мощност от 2400 лумена, Eagle M2 е сериозно ярка светлина, когато имате нужда от нея, широко разпространена / къса светлина за катерене или тесен спред / дълги светлини за изстрелване на огън. Главният модул се отделя лесно от стабилната, полу-постоянна скоба за скоби и акумулаторът с твърд калъф има два каучукови ленти за сигурност, както и лента за велкро, за да поддържа кабела подреден. Увереността на Magicshine винаги е била добра. Тегло: 173g (устройство) + 301g (батерия) = 474g

图片 1.jpg

Magicshine Eagle M2 разполага с шест ултра-ярки светодиода, като трите в горната част са прожектирали светлинен лъч, а трите на дъното - широк поток. Има три светлинни режима - можете да управлявате всички шест светодиода заедно или да изберете между двата реда индивидуално. Регулирането на яркостта и режимите може да се извърши на самата лампа или чрез дистанционно управление. Eagle M2 създава добър плувен басейн близо до волана, който е чудесен за техническо каране, това трябва да е в списъка ви с желания.


Съдържание на кутията

Magichead Eagle M2 фар

Безжично дистанционно управление

Поставка на дръжката

Батерия 7.4V 4.4Ah

зарядно устройство

Три ленти

Ален ключ за монтаж

Гаранционна карта

Потребителски Manuaul, включително модул за дистанционно синхронизиране



тегло

33 oz

Размери

7,87 х 6,3 х 3,15 инча

Източник на светлина

6xCREE XP-G2

Светлинен поток

2400LM

Материал на корпуса

Алуминиева сплав и пластмаса

ключ

Два бутона отгоре и безжично дистанционно управление

Режими на работа

100% -75% -50% -20% -10%

батерия

4400mAh литиево-йонна батерия

Индикатор за мощност

Индикатор за 5 светодиода / 5 режима

Времетраене

2 часа при 100% яркост
16 часа при ниска мощност

Водоустойчив

IPX5

размер

L63xW54x43mm


AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg


Hot Tags: Орел M2 MTB нощна езда фар, осветителни системи с 2400 лумена фар, от САЩ, магазин, евтини, отстъпка, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване