Eagle F3 Презареждащ се фар за планински велосипед, най-светлият преден LED светлини за велосипеди

Eagle F3 Презареждащ се фар за планински велосипед, най-светлият преден LED светлини за велосипеди

Brightness велосипеден фар от серията Eagle, идеален за ендуро, пътека и офроуд колоездене.
3000 лумена действителна мощност с управление на място / наводнение. Пълният яркост комбо лъч е там, когато имате нужда от него.

чат сега

Информация за продукта

Освен това е светло, можете да избирате каквото и да е лъч, което искате, да преминете към двата най-горни светодиода и имате страхотен светлинен лъч, който изхвърля пътя, далеч надолу, преминете към долните светодиоди и бум, имате ширина Излъчвайте точно пред вас по пътечката точно там, където ви е необходима. Ако искате двете опции заедно, това е възможно. След това можете да изберете опцията за захранване, от която се нуждаете, от 10% до 25%, 50%, 75% до 100%.


Акумулаторът, както споменахме, е BIG, който тежи на 510 грама и притежава 8 x 18650 литиево-йонни батерии. Тази батерия ще задейства вашия Eagle F3 за 1,6 часа на пълния 3000 (действителен) изход, но надолу на 10% - така че 300 лумена ще работи за 32 часа, така че идеалният, ако сте на всички несмъртни и може да носите допълнително тегло!


Светещата глава Eagle F3 е по-голяма от която и да е от другите Magicshine модели. Тази промяна в размера е накарала Magicshine да промени монтажната система до по-здрава талонна скоба, така че светлината да остане здрава. Осветителната глава разполага с 4 LED CREE XM-L2, създадени специално, за да ви дадат опциите за лъча; Двата най-горни светодиода ви дават светлинен лъч и двата долни светодиода ви дават широчина на лъча точно там, където ви е необходима. Батерията е 8,8 Ah за прилична продължителност. Това е такава чудесна комбинация!


Можете да използвате превключвателя за кликване в горната част на светлинната глава, за да промените опциите, но също така може да харесате новия и подобрения бутон за дистанционно управление, което ви позволява да държите ръцете си от светлинната глава и да промените режимите с помощта на превключвател, разположен по-близо до ръцете ви, Много светлина главата също показва индикатор за захранване на батерията, когато всички пет са свети, имате 100% батерия, тъй като те намаляват до 4 това показва 80% батерия, 3, 60% до един светодиод, когато трябва да се обърнат надолу Силата и се приберете у дома!


Светлинната глава F3 се прикрепя към решетките със здрава талонна скоба, което е голяма промяна за Magicshine, но изглежда работи много добре. Батерията 8.8 Ah има собствена система за монтаж, отново различна от всичко, което Magicshine е използвал преди. По принцип монтажната скоба се закрепва към вашия мотор с винтове или велкро опция, след като веднъж е прикрепена, тя остава на мястото си на велосипеда и батерията се плъзга и изключва, когато и когато ви е необходима или се нуждае от зареждане.

Моля, обърнете внимание, че зарядното устройство и съединителите се различават от другите светлини от серията Magicshine.


Дизайн

Светещата глава Eagle F3 е по-голяма от която и да е от другите модели Magicshine, тежаща на 208 грама. Тази промяна в размера е накарала Magicshine да промени своята монтажна система до по-здрава скоба с форма на талон, така че светлината да остане здраво там, където искате. Лампата има 4 CREE XM-L2 светодиода, специално създадени, за да ви дадат опциите за лъча, които споменах по-рано; Двата най-горни светодиода ви дават насочен лъч, а двата долни светодиода ви дават ширина на лъча точно там, където ви е необходима - точно пред велосипеда. Батерията е BIG с тегло 510 грама, но трябва да захранва 3000 лумена светлина за прилична продължителност от време. Това е такава чудесна комбинация!

Моля, имайте предвид, че всички съединители и окабеляване за тази нова лампа са обновени и затова не са съвместими с останалите светлини от серията Magicshine, а съединителите са квадратни!


монтиране

Светлинната глава F3 се прикрепя към решетките със здрава талонна скоба, което е голяма промяна за Magicshine, но изглежда работи много добре. Батерията 8.8 Ah има своя собствена монтажна система, която отново е различна от всичко, което Magichsine е използвал преди. По принцип монтажната скоба се закрепва към вашия мотор с винтове или велкро опция, след като веднъж е прикрепена, тя остава на мястото си на велосипеда и батерията се плъзга и изключва, когато и когато ви е необходима или се нуждае от зареждане.


батерия

Батерията, както споменахме, е BIG, тежи 510 грама и притежава 8 x 18650 литиево-йонни батерии. Тази батерия ще задейства вашия Eagle F3 за 1,6 часа на пълен 3000 лумен изход, но надолу на 10% - така че 300 лумена ще работи за 32 часа, така че е идеален, ако сте на всички нощи и може да носи допълнително тегло!

Моля, обърнете внимание, че зарядното устройство и съединителите се различават от другите светлини от серията Magicshine.


лъч

Можете да избирате каквото и да е лъчев образец, който искате, да преминете към двата най-горни светодиода и имате страхотен светлинен лъч, който изхвърля пътя, далече от разстоянието, превключвате на долния светодиод и wham, имате ширина на лъча точно пред На пътеката точно там, където ви е необходима. Ако искате двете опции заедно, това е възможно. След това можете да изберете опцията за захранване, от която се нуждаете, от 10% до 25%, 50%, 75% до 100%. Честно казано, изборът е невероятен и ще намерите нещо, което ви подхожда и вашият стил на езда.


операция

В Magicshine Eagle F3 е малко трудно да се използва, за да започнете. Можете да използвате бутона за кликване в горната част на светлинната глава, за да промените опциите, ако желаете, но може да ви хареса и новият и подобрен бутон за отдалечаване, който се доставя със светлината. Това ви позволява да пазите ръцете си от светлинната глава (така че да не го преместите случайно) и да промените режимите с помощта на превключвател, който е по-близо до ръцете ви, много по-безопасен по мое мнение!

Светлинната глава също показва индикатор за захранване на батерията, за да можете лесно да видите колко "сок" сте оставили в резервоара. Има пет малки зелени светодиода, разположени на горната част на лампата, когато всичките пет са свети, имате 100% батерия, тъй като те намаляват на 4 това показва 80% батерия, 3, 60% до един светодиод, когато трябва да се обърнете Надолу на властта и се прибера у дома!


Съдържание на кутията

фар

Дистанционно

Щифтова скоба за монтаж

8.8Ah 7.4V батерия

Конзола за монтиране на батериен модул

Велкро ленти

зарядно устройство

Найлонови ленти за монтаж на скоба

винтове

Ален ключ за монтаж

Гаранционна карта

Ръководство за употребатегло

53 oz

Размери

11 х 7,87 х 3,15 инча

Източник на светлина

4 x CREE XM-L2 светодиоди

Светлинен поток

3000LM

Материал на корпуса

Алуминиева сплав и пластмаса

ключ

Два бутона за челно кликване и безжично дистанционно управление

Режими на работа

Високочервено / дълги светлини / къси светлини

батерия

8 x 18650 литиево-йонна батерия (7.4V 8800mAh)

Индикатор за мощност

Индикатор за 5 светодиода / 5 режима

Времетраене

1,6 часа @ 100% изход

Водоустойчив

IPX5

размер

L70xW77xH53mm


AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg


Hot Tags: Eagle F3 презареждащ се фар за планински велосипед, най-ярките предни LED светлини за велосипеди, от САЩ, магазин, евтин, с отстъпка, най-добър, издръжлив, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване