Най-добър фенер за планински велосипед

Най-добър фенер за планински велосипед

От основата на един от най-популярните ни светлинни комплекти за планински велосипеди, MJ-906, идва и новоразработеният MJ-906B. Оказа се, че е един от най-добрите ни фарове за планински велосипеди. Всичко, което прави 906 успешно, е проучено, подобрено и разширено в 906B. Светодиодите 5xCREE XM-L2 са в състояние да ...

чат сега

Информация за продукта

От основата на един от най-популярните ни светлинни комплекти за планински велосипеди, MJ-906, идва и новоразработеният MJ-906B. Оказа се, че е един от най-добрите ни фарове за планински велосипеди.

2.jpg

Всичко, което прави 906 успешно, е проучено, подобрено и разширено в 906B. Светодиодите 5xCREE XM-L2 са в състояние да задействат и поддържат 3200+ действителни лумена на светлината за 1,2 часа. Температурата на цвета ще бъде малко по-топъл от дневния период от 6k. Моделът на лъча не е нито прекалено висок, нито твърде широк. Перките за разсейване на топлината са леко подобрени, както и за по-добро представяне. Батерията сега е презареждаща се с DC и USB и може да се използва като зарядно устройство за телефони.

3.jpg

Универсалният контрол чрез приложение Bluetooth позволява на 906B да бъде повече от MTB светлина. Яркостта може да се зададе свободно между 1% и 100% при всеки от режимите на осветяване. Така че, ако карате по градски улици, вие също сте покрити. Просто завъртете диска надолу, дори и при 10%, това е още 300 плюс лумена, което би било достатъчно, за да стане видимо, докато близките шофьори ще ви благодарят за това. Чрез стандартната 4-литиева литиева батерия можете да запазите светлината за десетки часа.

4.jpg


Hot Tags: най-добър фар за планински велосипеди, от САЩ, магазин, евтин, отстъпка, най-добър, издръжлив, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване