MS-622 Clip On USB Акумулаторна LED светкавица за безопасност, комплект за градско колоездене през нощта

MS-622 Clip On USB Акумулаторна LED светкавица за безопасност, комплект за градско колоездене през нощта

Клип върху дизайна прави тази светлина съвместима с повечето дейности на открито. С 5 часа време на работа, комплектът за безопасност на MS-622 е идеален за вашата каска, багаж, велосипеди, домашни любимци или деца. Удобно зареждане чрез USB и напълно доказателство за времето.

чат сега

Информация за продукта

Уникален единичен светодиоден дизайн за осветление на градски велосипеди, създаден за хора, които упражняват, пътуват и участват във всички видове дейности при слаба осветеност. USB акумулаторни батерии, малки размери и супер леки тегло, 3 режима за избор, тези светлини могат да се използват за бягане, колоездене, скейтборд, задържане на борда или просто ходене на кучето.


Светлините, които са прекалено ярки, също могат да причинят злополуки, както няма светлини, вероятно още повече. Ние проектирахме предната светлина, за да използваме бял светодиод, 30 лумена, задна светлина, червен светодиод при 10 лумена, достатъчно ярък, за да привлече вниманието, но не и да досажда на другите. И двете светлини в този комплект могат да бъдат настроени на висок, нисък и светкавичен режим и могат да продължат 5 часа всяка при пълна яркост, 10 часа в режим на светкавицата. Времето за зареждане е бързо 1,5 часа.


Що се отнася до безопасните светлини, вие абсолютно не искате да отидете на евтин маршрут и да ги разпадне неизвестно по време на вашата езда, когато пътят е просто малко неравен, или да има покритие на светлината падне, защото сте се справили с малко Много сила. Ние сме построили MS-622 мотоциклет за безопасност на градския мотоциклет с алуминиева сплав анодизиран корпус, високо ниво на изработка и IPX4 дизайн, който ще ви служи за дълги години.


AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: MS-622 клип на USB акумулаторна LED светкавица безопасна светлина за градски колоездене през нощта, от САЩ, магазин, евтини, отстъпка, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване