MJ-898 велосипедна каска с вградена предна, сигнал за завой и задно осветление

MJ-898 велосипедна каска с вградена предна, сигнал за завой и задно осветление

Целият комплект светлина е вграден в каската MJ-898. Предната светлина, 2 странични светлини за завой и едно задно задействане на безопасна светлина правят тази каска една от най-разнообразните комбинации за каска / велосипед. Изпълнете всички ваши изисквания за безопасност в града.

чат сега

Информация за продукта

Този продукт е проектиран да бъде използван в непосредствена близост до шофьори, известни като хора, хора с нагласи, хора с тиква подправки mochas и навременни текстови съобщения, които са по-важни от живота ви, хора с предубедени мнения какво могат да направят колоездачите и къде те принадлежат. 898 се чувства толкова далеч от времето си, за това, което може да бъде социално приемливо, че може да ви подложи на подигравка.


Мигащата задна светлина е отлична и осигурява значително присъствие на пътя, въпреки че само се твърди, че излива 6 л. На 20лм, обратните сигнали очевидно не са последващи мисли. Те са страхотно ярки и проблясват със скорост, подобна на тази на колата. Те също така са настроени да се изключват автоматично след няколко светкавици, може би около 15. И накрая, фаровете произвеждат сравнително тесен модел на лъч, който би бил отлична добавка към 800-милиметрова светлина. Освен това, вертикалното регулиране, поставянето на фаровете ви е снайперист.


Както е случаят с повечето неща пред времето им, хората често не знаят какво да мислят първоначално. 898 не е изключение. Някои го обичат, някои го смятат за нелепо, други са безпристрастни и се интересуват повече от изпълнението си. Тъй като този шлем постига всичките си цели да интегрира 4 светлини в шлема, като същевременно запазва теглото, за да си осигури разумно ниво на комфорт.


AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-898 велосипедна каска с вграден предни, завой и задни светлини от САЩ, магазин, евтини, отстъпки, най-добро, издръжливо, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване