MJ-898 велосипедна каска с вградени светодиодни задни светлини за пътни циклисти

MJ-898 велосипедна каска с вградени светодиодни задни светлини за пътни циклисти

MJ-898 е мотоциклетна каска с вградени LED светлини. Предната светлина с 350 светлинни светлини е там, за да осветявате пътя си, докато завоите и задната предупредителна светлина са там, за да се уверите, че сте виждани на пътя от автомобили и други велосипедисти. Няма да имате нужда от велосипедни светлини с тази шлема.

чат сега

Информация за продукта

Със своите 350 светлинни предни LED светлини, странични сигнални светлини и задни светлини за безопасност, MJ-898 олицетворява функциите на различни светлини за велосипеди за всичко около безопасността и гъвкавостта. Всичко в един дизайн с технологии и опит, събрани от дългогодишния опит в рамките на колоездачната индустрия и обратна връзка от нашият професионален / терен персонал, каската за велосипеди от серията Genie е превъзходна подмяна на нашите съществуващи светлинни комплекти за пътни велосипеди или колкото и да е допълваща или резервна светлини.


фар

Предният фар на каската е единичен светодиод XP-G2 с максимален светлинен поток от 350 лумена (4.5w), а ъгълът на лъча е 30 градуса и може да бъде наклонен нагоре или надолу с 20 градуса. Може да се управлява чрез дистанционно управление или бутон за превключване върху шлема.


Безопасни светлини

Страничните светлини за завой и задни светлини са SMD светодиоди и могат да се управляват само с безжичното дистанционно управление. Обратните сигнали покриват големи участъци от страните на каската за максимална видимост. Задната светлина за безопасност е "интелигентна" подобна на нашата интелигентна светлина за задните колела MJ-898, с вградена технология за откриване на движение. Светлинният си модел и изходът ще се променят автоматично в зависимост от скоростта и условията на околната среда за максимална видимост.


батерия

Багажникът на акумулаторите се намира над горната част на каската точно над мястото, където е челото ви и има капацитет за две 18650 литиево-йонни батерии.


Времетраене

Макс време за изпълнение с една батерия 18650:

Предни светлини: малко над 4 часа на най-високата настройка, 5 часа и половина на средно и 10 часа и половина при ниски, над 11 часа в режим на светкавицата.

Задна светлина: 17 часа на 100%, 65 часа в режим на бърза светкавица, 98 часа в пулсиращ режим, 96 часа в режим на бавна светкавица и режимът на предупреждение осигурява повече от 107 часа постоянна употреба.

Сигнали за дясно и ляво завой: 11,7 часа постоянна употреба.


AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-898 мотоциклетна каска с вградени светодиодни задни светлини за пътни велосипеди от САЩ, магазин, евтини, отстъпки, най-добрите, издръжливи, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване