MJ-902 Супер ярък акумулаторен Cree LED комплект за планиране на планински велосипеди

MJ-902 Супер ярък акумулаторен Cree LED комплект за планиране на планински велосипеди

2000 светлинна предна светлина със задно предупредително червено светодиодно осветление. Моделът MJ-902 е премиум комплект за лекотоварни велосипеди, който е достатъчно ярък и ценен за масовото мнозинство от ездачи. Предлага се с безжично дистанционно управление и Li-ion батерия от 5.2Ah, осигуряваща 3 часа непрекъсната употреба.

чат сега

Информация за продукта

MJ-902 е толкова компактен и предлага кабелна задна светлина, чиято пътна достоверност е най-вече дадена. Въпреки че теглото на системата не е напълно ниско, корпусът на светлината е достатъчно малък, за да бъде Snickers бара със забавен размер. Това осигурява най-малко две предимства. За един, компактният размер не ви предпазва от монтиране на други аксесоари към ръкохватките, като например GPS лента. На второ място, размерът прави светлината по своята същност леко тегло, което я предпазва от разтърсване или трептене. Стилът на монтиране за тази светлина използва обикновена лента с две позиции за допълнително приспособяване и напрежение. Не е налице палец на палеца, което би направило премахването и инсталирането много по-лесно. Отвъд това, основата на светлината е добре подплатена и системата остава поставена. Отново няма почти никакво движение на светлината.


MagicShine даде на мотоциклетистите възможността да включат фара само по себе си или със задното осветление, свързано чрез "Y" кабел / сплитер. Тези свързвания са твърди, може би дори твърде малко твърди, но подозирам, че краищата на кабелите ще се пробият с някаква употреба. Работата на светлините може да бъде постигната по два начина, като и двете са много интуитивни. Можете да преминете през всяка от предните или задните настройки на светлината чрез бутона, разположен на върха на всяка съответна светлина, или можете да използвате обикновен дистанционен превключвател, който може да бъде прикачен към всякакви тръбни повърхности. При самото включване на фара, устройството за дистанционно управление изглежда безсмислено. Ако все пак въртите задната светлина, или ако сте поставили светлината на място, където е по-трудно да достигнете до каската си - устройството за дистанционно управление е изключително удобно. Малко компактният батериен пакет, състоящ се от 4 18650 батерии, изглежда като добър баланс по време на работа и консервативен размер. Зареждането се осъществява с традиционно зарядно устройство за захранване, включено в мекия ви корпус.


Съдържание на кутията

фар

Задна светлина

Безжично дистанционно управление

Каучукови "о" пръстени

Батерия 7.4V 5.2AH

зарядно устройство

Найлонови ленти

Гаранционна карта

Y кабел или Y адаптер

Английски ръководство за потребителя


тегло

2,12 унции

Размери

2.76 х 1.97 х 1.97 in

Източник на светлина

Изключително ярък червен светодиод

Светлинен поток

10 лумена

Материал на корпуса

Алуминиева сплав и пластмаса в окончателно окисление

ключ

Страничен превключвател на кликванията

Режими на работа

Висока / Ниска / Flash

батерия

250mAh акумулаторна батерия

Индикатор за мощност

N / A

Времетраене

5 часа при 100% яркост

Водоустойчив

IPX4

размер

L52 х W28 х H36 mm

AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

am5.jpg

Hot Tags: MJ-902 супер ярък акумулаторна cree LED светкавици за планински велосипеди, от САЩ, магазин, евтини, отстъпки, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване