4 клетъчна акумулаторна батерия за леки велосипеди

4 клетъчна акумулаторна батерия за леки велосипеди

Съвместим с всички светлини Magicshine с кръгла щепсела е новата 4-клетъчна акумулаторна батерия MJ-6116. Този 4-клетъчен комплект батерии е много гъвкав, тъй като осигурява повече от 4 часа време за изпълнение за по-малки светлини като MJ-900 и почти един час и половина на голяма 3000 плюс светлина ...

чат сега

Информация за продукта

Съвместим с всички светлини Magicshine с кръгла щепсела е новата 4-клетъчна акумулаторна батерия MJ-6116.

3.jpg

Този 4-клетъчен комплект батерии е много гъвкав, тъй като осигурява повече от 4 часа време за изпълнение за по-малки светлини като MJ-900 и почти един час и половина на голяма 3000 плюс светлина като MJ-906. С капацитет 5200mAh той също така представлява 2 пълни такси за повечето съвременни мобилни телефони.

5.jpg

Изходът от 7.4V е същият като предшественика си MJ-6096, както и при мултизащитната схема, която удължава максималната продължителност на живота на батерията, както и осигурява презареждане, претоварване и прегряване, осигурявайки безопасна употреба и върха представяне от лампите на мотоциклета.

2.jpg

Вече се зарежда чрез старото зарядно устройство Magicshine и Micro-USB, а сегашната мощност на батерията може лесно да се провери с 3 зелени светодиодни индикатора.

4.jpg

Водонепроницаемият покрив от силиконов порт за страничните конектори на зарядното устройство е осигурен като аксесоар по подразбиране заедно с найлонови ленти, за да закрепи батерията на долната тръба.


Hot Tags: 4 клетки акумулаторна батерия лека батерия, от САЩ, магазин, евтини, отстъпка, най-добрите, трайни, качество, ниска цена
Свързани продукти

Запитване